Computable zoekt beste ict-projecten in het mkb

Inschrijving open tot en met 24 maart

winkelen

Ict-vaktitel Computable is op zoek naar het beste ict-project in het mkb om deze te belonen met de Computable Award. De prestigieuze onderscheiding wordt op 29 oktober uitgereikt in het Beatrixgebouw in Utrecht. Aanmelden voor de categorie Ict-project van het Jaar in het Mkb kan tot en met 24 maart 2019.

Net als voorgaande jaren reikt Computable prijzen uit voor ict-projecten in verschillende branches, waaronder het mkb. Om in aanmerking te komen voor deze ict-prijs, moet het project afgelopen jaar op de een of andere manier een belangrijke rol hebben gespeeld in of voor het mkb. Bijvoorbeeld projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

In de voordracht moeten de volgende vier punten worden onderbouwd: algemene beschrijving van het project, de complexiteit en/of risico’s in/van het project, de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant en de originaliteit en/of innovatieve kracht van/in het project.

De top tien ict-projecten in het mkb gaan op woensdag 24 april pitchen voor een projectjury. Op basis van deze talk selecteert de jury vijf genomineerden. De presentatieronde vindt plaats op het kantoor van Computable in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. Publiek is welkom.

Winnaar 2018

Aandragen

Draag nu een ict-project in het mkb aan en wie weet zien we dat project terug als winnaar van een Computable Award op 29 oktober 2019.

In de categorie Ict-project van het Jaar in het Mkb won vorig jaar The Litigation Valuator van Van Benthem & Keulen en Brandwave. Deze webapplicatie voor mkb-ondernemers geeft hen houvast over de vraag of het wel of geen zin heeft om te procederen. De app geeft aan hoe waarschijnlijk het is dat een bepaalde verwikkeling zich in een procedure voordoet en berekent ook per processtap de kosten. De inschatting van kosten wordt mede bepaald op basis van historische data. De optelsom van alle (mogelijke) processtappen in combinatie met de kans dat die zich voordoen, kan uitmonden in een vaste prijs of ‘capped fee’ en geeft in elk geval volkomen transparantie over de kosten. Daarnaast wordt inzichtelijk welke risico’s voor rekening van de advocaat komen. Dat wordt niet alleen cijfermatig, maar ook grafisch inzichtelijk gemaakt. Daarmee is een einde gekomen aan de onzekerheid voor een ondernemer of de te behalen winst bij een procedure wel opweegt tegen het tot nu toe onzekere uurtje-factuurtje.

In het Computable Awards-traject voor 2019 passeren de beste projecten in de zorg, overheid, onderwijs, het grootbedrijf en het mkb de revue tijdens presentatiemomenten voor een projectjury. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt aan leveranciers, directeuren, startups en digitale innovaties en transformaties. De aanmeldingen voor deze categorieën openen later, waarna de juryberaden plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2019.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-18T11:02:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.