Laatste week stemmen Computable Awards 2020

Stemmodule sluit 2 november 2020 om 0.00 uur

Laatste kans last chance

We zijn de laatste week ingegaan, het is nog mogelijk om tot en met zondag 1 november 2020 te stemmen op de Computable Awards 2020. Inmiddels zijn er ruim 48.000 stemmen uitgebracht. Op 24 november worden de winnaars bekend gemaakt, stem nu dus nog op jouw favorieten!

Op MKB-project na zijn alle categorieën inmiddels de tweeduizend stemmen gepasseerd. In de categorie Tech-startup zijn met 3530 de meeste stemmen uitgebracht. Inmiddels is ook het juryoordeel grotendeels binnen zodat na komende weekeinde de eindbalans kan worden opgemaakt.

Als er mensen zijn die nog willen stemmen werven, dan moeten ze dus opschieten. Het stemproces gaat automatisch van zondag op maandag om 0.00 uur offline. Hierna is het dus niet meer mogelijk om een stem uit te brengen. Publieksoordeel bepaalt in negentien van de twintig categorieën voor de helft wie er gaat winnen, de andere helft wordt bepaald door juryoordeel. In de categorie Partnerproject bepaalt het publiek volledig wie er wint, de genomineerden hierin zijn bepaald door de redactie van Computable.

Stemmen

Er is via de stemmodule in alle twintig categorieën één keer te stemmen. Overigens bepaalt publieksstemming in negentien van de twintig categorieën voor de helft wie er uiteindelijk gaat winnen. De overige vijftig procent wordt bepaald door juryoordeel. In de hoofdjury van de Computable Awards 2020 zitten Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. Alleen in de categorie Partnerproject bepaalt het publiek volledig wie er wint, de genomineerden in deze categorie zijn bepaald door de redactie van Computable. Stemmen voor de Computable Awards 2020 kan dus nog tot en met zondag 1 november 2020.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2020

Stem voor de Computable Awards 2020

Partner worden van de Computable Awards 2020?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2020, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en kom naar de waanzinnige uitreiking op 24 november 2020!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-27T08:22:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.