Laatste week om te stemmen voor Computable Awards!

Ruim 25.000 stemmen binnen en still counting!

Last chance laatste kans

De spanning stijgt, de laatste week is ingegaan om te stemmen voor de Computable Awards 2022! Een stem uitbrengen kan tot en met zondag 11 september. Daarna is het stemmen tellen en de uitslag samengevoegen met het oordeel van de jury om vervolgens op woensdag 5 oktober de winnaars bekend te maken. Stem nu dus nog op jouw favorieten nu het nog kan!

Inmiddels zijn er ruim 25.000 stemmen binnen voor de Computable Awards 2022. Nu iedereen na de zomervakantie weer aan het werk is, is de verwachting dat in de laatste week nog een piek in aantal stemmen zal ontstaan. Op dit moment zijn by far de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Customer Experience, een categorie waarin een aantal partijen zeer actief campagne voeren om de stem van het publiek voor zich te winnen. De categorie MKB-project heeft tot nog toe de minste stemmen ontvangen.

Lifetime Achievement Award

"Met de Lifetime Achievement Award eert Computable iemand met een enorme staat van dienst in de Nederlandse ict-markt"

Wie nog stemmen wil werven, moet dus opschieten. Het stemproces gaat automatisch van zondag op maandag om 0.00 uur offline. Hierna is het dus niet meer mogelijk om een stem uit te brengen. Publieksoordeel bepaalt in zestien categorieën voor de helft wie er gaat winnen, de andere helft wordt bepaald door juryoordeel.

In de categorie Lifetime Achievement Award bepaalt de redactie van Computable wie er wint. Dit is een nieuwe categorie die Computable jaarlijks gaat uitreiken waarbij iemand met een enorme staat van dienst in de Nederlandse ict-markt geëerd wordt. Potentiële kandidaten voor deze ereprijs kunnen eveneens tot en met zondag 11 september met korte onderbouwing bij de redactie van Computable worden aangedragen.

Stemmen

Er is via de stemmodule in alle zestien categorieën één keer te stemmen. Dit kan dus nog tot en met zondag 11 september 2022. Voor de Lifetime Achievement Award wordt er niet gestemd, de winnaar is een redactionele keuze, maar potentiële kandidaten mogen dus wel bij de redactie van Computable worden aangemeld. In de hoofdjury van de Computable Awards 2022 zitten Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2022

Stem voor de Computable Awards 2022

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, hét jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-05T11:56:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.