Microsoft raadt Internet Explorer af voor Mac

Dit artikel delen:

Microsoft raadt Mac-gebruikers af Internet Explorer te gebruiken. Het bedrijf adviseert gebruikers over te stappen naar andere browsers, zoals de Safari, de browser van Apple.

“In juni 2003 kondigde de Microsoft Macintosh Business Unit aan dat IE niet verder meer ontwikkeld wordt en dat het support in 2005 stopt”, schrijft Microsoft op de website van het bedrijf.

 

De ondersteuning voor IE voor de Mac stopt op 31 december 2005. Daarna zorgt Microsoft niet meer voor de beveiliging en de updates van het programma. Het programma is vanaf januari 2006 ook niet meer te downloaden vanaf Mactopia.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Verstandig van MS, maar volgens mij geldt dit ook voor de Windows versie, die zou om veiligheidsredenen ook beter uit de lucht kunnen worden gehaald. Een van de hoofdoorzaken van het doorlaten van vervuiling die enorm veel nare gevolgen heeft. Microsoft raadt Windows-gebruikers af Internet Explorer te gebruiken is dan ook een relevante uitspraak.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-12-21T10:23:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.