Definitieve versie Vista SP1 beschikbaar

Dit artikel delen:

Microsoft heeft de rtm-versie (release to manufacturing) van Service Pack 1 voor Windows Vista vrijgegeven. Om het te downloaden moet een gebruiker wel ingeschreven zijn op TechNet.

Amper een week na de aankondiging van de rtm-versie van Service Pack 1 (SP1) voor Windows Vista heeft Microsoft het pakket ter download aangeboden op zijn website TechNet. Hiermee reageert de softwareproducent op klachten van betalende klanten van genoemde site en van MSDN. Zij vonden het niet gepast dat zij als betalende 'heavy tech' gebruikers geen aanspraak maakten op het service pack.

De abonnees moeten om het pakket te downloaden wel de Akamai Technologies Download Manager Browser add-on installeren en pop-ups toestaan. De meest recente proefversie (RC Refresh 2) is eerder al beschikbaar gesteld. Nu betreft het echter de definitieve 'release to manufacturing'-versie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-18T07:34:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.