Geografische vindmachine Jengis.nl gelanceerd

Dit artikel delen:

Alle Nederlandse bedrijven, verenigingen en instellingen worden gratis gepresenteerd op www.jengis.nl, een vindmachine op Internet die op basis van een digitale plattegrond werkt.

De geografische vindmachine is gelanceerd door Jengis Nederland. Nieuw aan de internetdienst is dat de gebruiker zelf een gebied selecteert waarbinnen de resultaten worden getoond.

Jengis maakt gebruik van digitale kaarten die in- en uitzoombaar zijn. Op de site kunnen gebruikers alle Nederlandse bedrijven, verenigingen en instellingen op een digitale landkaart terugvinden. De landkaart is in- en uitzoombaar; op het hoogste niveau wordt Nederland en op het laagste niveau wordt een wijk met alle straten en herkenbare punten gepresenteerd.


Jengis Nederland heeft alle bedrijven, verenigingen en instellingen gratis in haar gegevensbank opgenomen, voorzien van bedrijfsnaam, adres, postcode en telefoonnummer. Desgewenst kunnen bedrijven worden voorzien van trefwoorden, waarin specifieke producten of aanduidingen van het bedrijf opgenomen worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

ziet er wel ok uit, beter dan goudengids.nl of de telefoongids hier krijg je tenmiste de bedrijven te zien in het gebied waar je zoekt en niet aan de andere kant van het land waar je niet om gevraagd hebt.

Dit is echt een schitterende site. Je moet alleen even de tijd nemen om te zien hoe het werkt. Alle bedrijven worden gratis gepresenteerd met Naam Adres Woonplaats en Telefoonnummer. Als je bedrijf niet gevonden wordt dan zet Jengis het er gratis op.

Wil je wat zoeken........op het moment dat je op "vinden" klikt, klapt mijn browser eruit....

Hehe eindelijk een vindmachine die mij de resultaten geeft die ik ook echt zoek, wat bedrijven, instellingen, verenigingen betreft!!!! Ook mooi: je kan er evenementen vinden. Nu volgens mij alleen nog in Limburg, ik hoop snel in de rest van Nederland ook.

Positieve groeten,

Koen Hendrikx

mmm...loopt vast als je gaat inzoomen, jammer

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-05-12T10:42:00.000Z Mels Dees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.