Siemens beste adviseur besturingssystemen

Dit artikel delen:

Van alle dienstverleners die adviseren over besturingssystemen, wordt Siemens als beste beoordeeld. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,6 laat het bedrijf onder meer IBM (7,4), HP (7,2) en Unisys (7,2) achter zich. Dat blijkt uit onderzoek van Computable onder bijna tweeduizend ict-managers en -professionals.

Siemens scoort het beste op de onderdelen 'prijs', 'kwaliteit van de dienstverlening', 'nakomen van de tijdsplanning', 'binnen budget blijven' en zijn manier van communiceren met klanten. IBM krijgt veruit het hoogste rapportcijfer voor zijn kennis van het onderwerp: een 8,0.

De gemiddelde score van alle in de rapportcijferlijst opgenomen dienstverleners op het gebied van besturingssystemen, is een 7,2.

ICT Services Guide 2009

Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

In verband met representativiteit worden in de cijferlijst alleen dienstverleners getoond die van voldoende respondenten een rapportcijfer ontvingen. Andere bedrijven kunnen gemiddeld hoger scoren, maar werden door te weinig respondenten genoemd.

ICT Services Guide 2009 besturingssystemen

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-23T08:23:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.