Microsoft en VX Company beste beheeradviseur

Dit artikel delen:

Van alle bedrijven die adviseren op het gebied van ict-beheer, krijgen de adviseurs van softwareleverancier Microsoft en die van detacheringsbureau VX Company de hoogste waardering. Dat blijkt uit onderzoek dat Computable kortgeleden liet uitvoeren onder bijna tweeduizend ict-managers en -professionals.

Beide ondernemingen krijgen een gemiddeld rapportcijfer 7,1 van de respondenten. Daarmee laten ze onder meer de collega's van HP (7,0), Logica en Unisys (beide 6,9) nipt achter zich. Microsoft krijgt een 7,7 voor het onderdeel kennis. Dat is ruim meer dan zijn rivalen. VX Company heeft zijn toppositie voornamelijk te danken aan de hoge gemiddelde scores op prijs (6,8), betrouwbaarheid (7,3) en nakomen van de tijdsplanning.

Alle dienstverleners die adviseren op het gebied van ict-beheer scoren gezamenlijk gemiddeld een 6,7.

ICT Services Guide 2009

Het jaarlijkse onderzoek maakt deel uit van de ICT Services Guide 2009. In opdracht van Computable voerde TNS Nipo het onderzoek in februari en maart uit onder 1913 ict-managers en ambitieuze ict-professionals.

In de gids worden onder andere per topic rapportcijfers gegeven voor dienstverleners die actief zijn in dat ict-deelgebied. Respondenten konden per topic alleen de bedrijven waarderen waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden opgedaan. Ook werden de respondenten algemenere vragen en stellingen voorgelegd.

In verband met representativiteit worden in de cijferlijst alleen dienstverleners getoond die van voldoende respondenten een rapportcijfer ontvingen. Andere bedrijven kunnen gemiddeld hoger scoren, maar werden door te weinig respondenten genoemd.

ICT Services Guide 2009 Beheer

Bron: Computable ICT Services Guide 2009 (klik voor vergroting)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

VX en nakomen van de tijdsplanning hmmm... nouja kunnen ze tenminste toch nog iets nakomen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-26T10:00:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.