Managed hosting door True

Computication krijgt nominatie voor fixed price

 

Zijn aanzienlijke groei de afgelopen jaren heeft ict-dienstverlener Computication een nominatie opgeleverd voor de Skillcity Snelle Groeier 09 Award voor ict-bedrijven in Midden-Nederland. 'De duidelijke aanpak van fixed price en full service is de voornaamste reden voor onze groei', zegt Jan Martijn Broekhof, commercieel directeur van Computication.

'We bieden onze klanten beheeroplossingen tegen een vaste prijs waarbij we proactief te werk gaan. Daarbij nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor de werking van de ict-omgeving, zodat onze klanten geen omkijken hebben naar beheerwerkzaamheden. Bovendien weten ze tot 3 jaar in de toekomst hoeveel ze kwijt zijn aan hun ict-omgeving. Deze aanpak heeft geresulteerd in een grote bedrijfsgroei in de laatste jaren', zegt Broekhof.

Dienstverlener

Computication is een pure dienstverlener. Het bedrijf levert ook hard- en software, maar heeft hiervoor geen verkooptargets of leverancierscontracten. 'Daardoor weten onze klanten dat we ons niet laten beïnvloeden door marges van leveranciers', aldus Broekhof. 'Bedrijven kunnen bij ons terecht voor server- , werkplek- en netwerkbeheer. We leveren deze diensten op nieuwe en bestaande omgevingen.'

Computication stelt partners in staat Computication-diensten aan hun portfolio toe te voegen. 'Dit aanbod draagt ook bij aan onze groei', aldus Broekhof. Hierbij bedient een partner zijn eindklanten, zonder dat hij zelf de operationele invulling verzorgt. Zo biedt de partner extra toegevoegde waarde en deelt in de inkomsten van beheercontracten.

Skillcity

Skillcity is een zakelijk netwerk voor ict-bedrijven in Midden-Nederland. Het is opgezet om ict-ondernemers te inspireren. Het netwerk van Skillcity heeft inmiddels zo'n 750 leden. Ieder jaar organiseert Skillcity de verkiezing van de snelst groeiende ict-mkb'er in Midden-Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3073599). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×