ITSMF stelt José Stijntjes aan als directeur

Dit artikel delen:

ITSMF Nederland, de vereniging voor it-beheer, heeft José Stijntjes aangesteld als nieuwe directeur. Zij vervangt Margarita Copplestone, die vanaf augustus 2009 interim manager bij de vereniging was. In april 2010 kreeg de vereniging al een nieuw bestuur.

Stijntjes werkt al vijftien jaar in ict-beheerfuncties. Haar laatste baan was directeur Solution Integration, Outsourcing Sales & Partners bij Getronics Consulting. Daarvoor werkte ze bij PinkRoccade en Pink Elephant. Momenteel volgt ze een cursus Spaans bij Don Quijote. Stijntjes schreef mee aan het boek Planning to Implement Servicemanagement. Eerder was ze aan ITSMF verbonden als lid van de programmacommissie.

De nieuwe directeur wil ‘na een economisch moeilijke tijd weer schwung brengen in het mooie vak servicemanagement.' ‘Inhoud, zoals een steeds complexere iv-keten, de betekenis van servicemanagement in de driehoek klant, leverancier, gebruiker en bijvoorbeeld de ontwikkelingen in het zogenaamde nieuwe werken, zijn daarbij leidend', zegt Stijntjes.

Nieuw bestuur

In april 2010 kreeg de vereniging een nieuw bestuur. Arno van den Arend en Jenny Griep werden aangesteld als nieuw bestuurslid. Paul Leenards, Tijs Clous en Benno Peperkamp zijn de andere bestuursleden.

Tussen de leden en het bestuur van ITSMF was een verschil van inzicht ontstaan over de visie van de vereniging. De leden waren niet tevreden over het functioneren van het bestuur. Daarop is er een commissie ingesteld, die de kritiek onderzocht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-07T12:20:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.