Maasvlakte CCS kiest Kender Thijssen voor ICT

Dit artikel delen:

Joint venture Maasvlakte CCS heeft dienstverlener Kender Thijssen ingehuurd voor het verzorgen van de gehele ict van het samenwerkingsverband. De twee partijen sloten een contract voor drie jaar met een waarde van 500.000 euro. Maasvlakte CCS is een joint venture van E.ON Benelux en Electrabel die samen een kooldioxide-zuinige energiecentrale bouwen op de Rotterdamse Maasvlakte.

‘We nemen de verantwoordelijkheid van de gehele ict op ons. Dat gaat om werkplek- en serverbeheer, netwerken met Sharepoint- en Exchange-oplossingen, het gebruik van videoconferencing en vaste en mobiele telefonie', zegt een woordvoerder van de dienstverlener. Het gaat om de levering van hardware, software en mensen.

De dienstverlener heeft een maand de tijd om de ict-infrastructuur aan te leggen. ‘De flexibiliteit en vooral de snelheid van de implementatie is wat ons aansprak in het aanbod van Kender Thijssen', zegt directeur Onno Tillema van Maasvlakte CCS.

Maasvlakte CCS Project is een joint venture van Electrabel en E.ON. Het samenwerkingsverband richt zich op de reductie van de uitstoot van kooldioxide van de energiecentrales die in aanbouw zijn op de Maasvlakte.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-28T14:00:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.