Profict neemt Trivento geheel onder zijn hoede

Dit artikel delen:
Deal

Ict-dienstverlener Profict uit Warnsveld heeft applicatie- en databasebeheerder Trivento volledig overgenomen. Bij dit Reeuwijkse bedrijf werken dertig man. Profict en hostingbedrijf ZX zetten samen de joint venture Trivento in 2008 op. Profict koopt nu het belang van ZX.

Met de overname breidt Profict zijn diensten uit met het beheer en onderhoud van applicaties en databases. Het bedrijf biedt al Agile-applicatieontwikkeling en het inrichten van informatiearchitectuur, aan. Trivento bedient klanten als Nuon, FWG, SIDN, Facilicom en de Nationale Postcode Loterij.

Trivento Applicatiebeheer is in 2008 opgericht door Profict en ZX uit Ede. ZX wl zich echter volledig richten op het gebied van ontwerp, bouw, hosting en beheer van complexe ict-omgevingen en internettoepassingen, veelal gebaseerd op cloudtechnologie.

Door de overname van Trivento wordt de Profict-groep, verder bestaande uit Profict en Caerleon, met dertig specialisten uitgebreid. Het totaal aantal medewerkers komt hiermee op ruim honderd. Profict houdt het kantoor van Trivento in Reeuwijk open. Het bedrijf heeft nog kantoren in Warnsveld en Bussum. Het bedrag dat met de overname is gemoeid, is niet bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-23T11:16:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.