Progress neemt BRMS-aanbieder Corticon over

Softwareleverancier Progress Software neemt voor een onbekend bedrag business rules management systems (BRMS)-softwareleverancier Corticon over. De oplossingen van Corticon helpen organisaties om betere en snellere beslissingen te nemen door het automatiseren van besluitvormingstrajecten.

Progress stelt ondernemingen in staat stelt om direct te reageren op veranderende omstandigheden. De BRMS-software van Corticon sluit hierop aan. De BRMS-oplossingen en -diensten worden gebruikt door de grootste financiële dienstverleners, verzekeraars, e-commerce-organisaties en overheidsorganisaties ter wereld, waaronder Aegon, ING en D-Reizen. BRMS stelt hen in staat om dagelijks miljoenen beslissingen te automatiseren, waardoor de productiviteit en klantenservice verbeterd kunnen worden.

De producten van Corticon worden geïntegreerd in de RPM-suite Progress Control Tower. Hierin worden business process management (BPM), complex event processing (CEP), business transaction assurance (BTA) en business analytics met elkaar gecombineerd. Onlangs breidde Progress de Control Tower-suite al uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-07T11:24:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.