Softline werkt licentiebeheer vtsPN verder uit

Dit artikel delen:

Leverancier van software asset management (sam) Softline Solutions gaat Voorziening tot Samenwerking Politie Nederland (vtsPN) helpen met het verder uitwerken van het licentiebeheer. Softline gaat de bijbehorende contracten en regelgeving van het softwarelandschap transparant maken.

Softline Solutions gaat vtsPN een totaaloplossing leveren waardoor het management gefundeerde beslissingen kan maken ten aanzien van de installatie, het gebruik en de kosten van software. 'Wij zijn zeer verheugd met het op handen zijnde project waarbij wij nauw gaan samenwerken met vts Politie Nederland', zegt Dennis Montanje, managing director Softline Solutions Netherlands. 'Zij hebben met Flexera Software als technische ondersteuning een juiste keuze gemaakt, waardoor zij ingerichte sam-processen ook daadwerkelijk kunnen borgen.'

Softline Solutions maakt onderdeel uit van de Softline Group. De Softline Group beschikt naast Nederland over vestigingen in Duitsland, België, Noorwegen en Frankrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-06T09:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.