Managed hosting door True

Ordina deelt fraude-onderzoek na jaarwisseling

 

Onderzoek

Ict-dienstverlener Ordina verwacht eind januari 2015 de eerste uitkomsten te presenteren van intern onderzoek naar onregelmatigheden bij aanbestedingen en opdrachten van de overheid. Dat meldt het bedrijf in een update over het lopende onderzoek. De dienstverlener wil niet inhoudelijk ingaan op de resultaten.

Het bedrijf kondigde begin november 2014 aan dat er een onderzoek is gestart naar mogelijk frauduleuze praktijken rond grote ict-aanbestedingen. Bij die aankondiging werd gemeld dat het onderzoek eind 2014 of in het eerste kwartaal van 2015 zou worden afgerond.

Ordina-woordvoerder Jeroen Hellenberg: 'We kregen uit de markt en media vragen over de termijn waarop het onderzoek is afgerond, Die was wat ruim gesteld. Vandaar dat we nu meer duidelijkheid geven over het tijdstip waarop we de eerste uitkomsten zullen presenteren.'

Ook nu neem de dienstverlener een slag om de arm. Het onderzoek moet uiterlijk voor het eerste kwartaal van 2015 zijn afgerond. De eerste resultaten worden eind januari 2015 'verwacht'.

Ordina zal bij publicatie van de onderzoeksresultaten een overzicht presenteren van relevante feiten die zich hebben voorgedaan rondom de aanbestedingen en projecten. Ook licht het bedrijf de uitbreiding van het integriteitsprogramma voor medewerkers toe.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door De Brauw Blackstone Westbroek.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5210184). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×