Start-up Cloudtract sluit aan op Exact App Center

Dit artikel delen:

Softwareleverancier Exact gaat de software van start-up Cloudtract aanbieden. De Amsterdamse start-up levert een gratis contractmanagement-app die via het Exact App Center wordt verspreid. De deal met Exact is de eerste grote samenwerking van Cloudtract. Het richt zich specifiek op het mkb waar contracten vaak zoekraken of ongewenste contracten niet tijdig worden opgezegd.

Als officieel Exact App Center-partner is de applicatie van Cloudtract opgenomen in het online App Center van de softwareleverancier. Mkb-ers hebben daarmee ook via Exact Online gratis toegang tot een contract management oplossing. Hierbij wordt automatisch een koppeling gemaakt met bestaande gegevens van Exact en hebben mkb-ers alle informatie bij elkaar staan op één plek.

‘Na de introductie van Cloudtract, zes maanden geleden, zijn wij door verschillende accounting-platforms en andere bedrijven benaderd met een verzoek tot samenwerking. Inmiddels maken ruim 1200 bedrijven uit meer dan vijftig landen gebruik van Cloudtract en zien wij de samenwerking met Exact als vervolgstap van onze missie om mkb-ers nooit meer tijd en geld te laten verliezen met ongewenste contractverlengingen of kwijtgeraakte contracten’, aldus Angelique Schouten, directeur en medeoprichter van Cloudtract.

Top drie in cloudsoftware

Exact biedt inmiddels meer dan 275 apps aan. Het online platform groeit hard en Exact heeft zich ten doel gesteld om wereldwijd door te groeien tot de top drie in cloud software, waarbij het App Center een sleutelrol gaat spelen.

Schouten voegt toe: ‘Het internationale bereik en de compleetheid van het App Center van Exact vormen de voornaamste drijfveren om Exact als onze eerste officiële partner te selecteren. Maar ook de sterke reputatie van Exact en onze gedeelde visie over het ondersteunen van ondernemers in het mkb-segment, maakte een samenwerkingsverband met Exact een logische vervolgstap.’

Computable Awards 2015

Cloudtract is genomineerd als Nederlandse start-up van het jaar voor de Computable Awards 2015. Stemmen op alle genomineerden kan tot en met 12 oktober via de stemmodule.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-07T10:59:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.