Pathé verlengt contract met Detron met 3 jaar

Bioscoopketen Pathé heeft zijn samenwerking met ict-dienstverlener Detron met drie jaar verlengd. Detron is verantwoordelijk voor werkplekbeheer en -onderhoud van ict-apparatuur in 22 biosocopen in Nederland en het hoofdkantoor van Pathé in Amsterdam. De dienstverlener is al acht jaar de vaste ict-partner voor werkplekbeheer.

Detron levert een servicedesk op basis van 24x7 dienstverlening en onderhoudt de verschillende kassasystemen en backoffice-werkplekken van Pathé. Begin 2014 werd het contract met twee jaar verlengd.

De dienstverlener adviseert over en voert tests uit op de systemen die worden geplaatst. Volgens Barry de Bruin, ict-directeur van Pathé Nederland, speelt de ict-dienstverlener een belangrijke rol in de continuïteit van de bedrijfsvoering van Pathé. 'Wij stellen hoge eisen aan de beschikbaarheid van onze systemen. Wanneer een verstoring optreedt, dan dient deze adequaat opgepakt te worden.'

Detron onderzoekt periodiek de klanttevredenheid binnen Pathé en er is regelmatig overleg tussen de ict-teams van de bioscoopketen en de ict-dienstverlener over verbetering van de dienstverlening naar klanten. Pathé groeit in Nederland en moderniseert zijn bioscopen. Onlangs opende het bioscopen in Maastricht en Arnhem.

Detron

Detron beheert volledige ict- en telefonie-omgeving van bedrijven en organisaties in de publieke sector. Het is met een jaaromzet van ongeveer honderd miljoen euro (2014) en rond de vijfhonderd medewerkers één van de grootste niet-beursgenoteerde ict-ondernemingen van Nederland. Het bedrijf bestaat zeven jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-16T10:01:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.