Ultimum verzorgt ICT-omgeving Traffic Builders

ict data center

Ultimum heeft per 1 januari de ict-omgeving overgenomen van Traffic Builders. De bedrijven tekenden een driejarige outsourcingovereenkomst. Ultimum, een bedrijf dat organisaties ict-advies biedt, is hiermee de nieuwe ict-partner en het single point of contact van Traffic Builders.

Eerder werkte Traffic Builders met verschillende ict-organisaties. Het online marketingbureau heeft er nu voor gekozen om de gehele ict onder te brengen bij één partij. De keuze voor Ultimum lag, volgens sales manager Gerard Albers, aan de moderne aanpak, de hybride oplossingen en de prijs van Ultimum.

De gehele ict-omgeving is per 1 januari 2016 overgenomen door de ict-verlener. Er zullen nog projecten volgen om de omgeving te optimaliseren en over te gaan op het nieuwe werken vanuit de cloud in combinatie met Office 365 en CRM Online. Op de Platform 036 Floriade meeting, 26 november, vond de officiële ondertekening plaats door algemeen directeur van Traffic Builders, Wolter Tjeenk Willink en mede-oprichter van Ultimum Ricardo Soto Escamilla.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-13T10:22:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.