Exact breidt Nederlands R&D-centrum uit

Bedrijf wil honderd nieuwe developers in dienst nemen

Exact-ceo Erik van der Meijden.

Bedrijfssoftwareleverancier Exact breidt het research & development-center in Nederland uit. Het is nog onbekend of er een nieuw r&d-kantoor komt of dat het bestaande pand in Delft wordt uitgebreid. Het bedrijf verwacht tevens de komende jaren ruim honderd nieuwe developers aan te trekken.

De verdere uitbreiding van het research & development-center is belangrijk, aldus ceo Erik van der Meijden. ‘Ongeveer een derde van onze 1700 werknemers is werkzaam in onderzoek en ontwikkeling. De verhouding zal steeds verder uitslaan in de richting van technologie. De personele groei van onze r&d-tak ligt in lijn met de focus op innovatie en is een onderdeel voor de uitvoering van onze strategie en de ontwikkeling van het Exact Digital Business Platform.’

Partnernetwerk

‘De groei in het aantal klanten en de internationale uitrol met Exact Online zet onverminderd door. Enkele recente internationale deals zijn onder meer Informat in België en PwC in Frankrijk. Sinds vandaag is het Exact Online-portfolio ook commercieel beschikbaar in Spanje en inmiddels werken meer dan driehonderdduizend bedrijven in meer dan honderd landen met software van Exact’, aldus Van der Meijden.

De softwareaanbieder richt zich verder op het uitbreiden van het partnernetwerk in binnen- en buitenland. Bestaande partners en partner-recruiters worden opgeroepen om nieuwe, interessante partners aan te dragen. De partnerstrategie wordt naast Nederland, ook internationaal ingezet in onder andere China, Spanje en België. Paul Ramakers, managing director business solutions zegt daarover: ‘Met het klantcontact, de specifieke marktkennis en het lokale netwerk vervullen onze business partners een belangrijke rol voor ons en onze klanten. We zijn continu op zoek naar nieuwe partners om die toegevoegde waarde verder uit te breiden. Zo hebben wij in de afgelopen maanden nieuwe business partners kunnen aansluiten in onder andere China en Nederland, waaronder AAG Financial Services en Trimergo.'

Tenslotte wordt voor het Exact Online portfolio actief gezocht naar value added resellers. In Groot-Brittannië zijn er bijvoorbeeld enkele nieuwe resellers bijgekomen, waaronder Advantage Services, TMS en Ascarii, zo meldt het bedrijf. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-09T10:30:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.