Managed hosting door True

Myler schakelt Atos en CGI in voor ICT-klus BZK

 

De ict-leveranciers Myler, Atos en CGI leveren gezamenlijk ict-diensten voor het Shared Service Center-ICT (SSC-ICT) van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Myler organiseert en faciliteert als penvoerder het leveringsproces via zijn online-platform. Atos en CGI leveren ict-personeel. Dat maken de bedrijven bekend in een gezamenlijk persbericht.

Het gaat om één van de zes raamovereenkomsten voor tijdelijke ict-inhuur van het ministerie van BZK. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 180 miljoen euro gedurende de looptijd van vier jaar.

Myler-directeur Geo van der Wilk: 'We zijn blij om met partijen als Atos en CGI deze uitdaging aan te gaan. We vullen elkaar goed aan. We zijn er daarom zeker van dat we datgene kunnen bieden wat SSC-ICT nodig heeft.'

De partijen die bij de andere vijf aanbesteding betrokken zijn, zijn: Linkit, Ordina, Itaq, KPN Consulting en de combinatie Cimsolutions. Het Computable-artikel: 'Linkit wint vier van de vijf BZK-aanbestedingen' geeft een overzicht van alle aanbestedingen van diensten van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5882913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×