Misco Nederland en Misco Solutions gaan samen

Voormalige activiteiten SCC Services ondergebracht in fusie

Dit artikel delen:

Directeur Misco Solutions, Henk Bijsterbosch

Ict-dienstverlener Misco Solutions en hardware- en softwareverkoper Misco Nederland zijn per 1 januari 2017 officieel gefuseerd. De nieuwe onderneming gaat verder onder de naam Misco Solutions. Sinds juli 2016 werken de bedrijven al samen vanuit hetzelfde kantoor in Amstelveen. Door de samenvoeging van de diensttak en de software- en hardwaretak ontstaat een breed aanbod van ict-diensten en producten onder één dak.

Ict-dienstverlener Misco Solutions heette voordat het in 2014 door de Amerikaanse distributeur Systemax werd overgenomen nog SCC Services. Na de overname werd het bedrijf omgedoopt tot Misco Solutions, dat bestond als apart bedrijf naast Misco Nederland, dat eveneens eigendom is van Systemax. 

Directeur Henk Bijsterbosch : ‘Ons totale portfolio aan diensten en oplossingen komt nu voor een breed publiek beschikbaar. Hierbij gaat het om het inrichten en volledig beheren van werkplekken, managed print services of zakelijke diensten als server-, storage- en netwerkdiensten. Daarnaast zijn bestelprocessen van hardware, software en logistieke dienstverlening voor al onze klanten toegankelijk via een generieke of klantspecifieke e-procurement oplossing. Voor de één betekent dit het gemak van een bestelling in onze algemene webshop, voor de ander richten we een volledig gepersonaliseerd bestelportaal in.’

Misco Solutions, toen nog SCC Services, werd zo’n twee jaar geleden overgenomen door de Amerikaanse distributeur Systemax. Doel was om te groeien in onder andere dienstverlening en de overheidssector. Het bedrijf was actief naast de bestaande Systemax-dochter Misco Nederland. Misco Nederland was gespecialiseerd in de verkoop van hard- en software via internet en telefonische verkoop. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-02T14:03:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.