Systemen uittesten bij Sun Microsystems

Dit artikel delen:

Al een paar maanden kun je internetabonnementen zonder verplichtingen uitproberen, sinds kort kun je een auto vrijblijvend testen en nu kan dat ook met IT-systemen. Sun Microsystems en Livingston starten namelijk met een nieuwe dienst: Sun Try & Buy.

De dienst zorgt ervoor dat bedrijven nieuwe systemen eerst zeven dagen in huis kunnen halen, om te zien of het aan hun wensen en eisen voldoet. Gratis en vrijblijvend, want pas na de proef hoeven bedrijven te beslissen of ze wel of niet gaan kopen. Bedrijven kunnen de nieuwe dienst aanvragen via Access Distribution.

 

Sun Try & Buy werkt heel eenvoudig. Bedrijven kunnen bellen met Access Distribution, de Channel Development Partner van Sun. IT-verhuurder Livingston zorgt er vervolgens voor dat het systeem wordt geleverd. Na zeven dagen uitproberen kunnen bedrijven kiezen: kopen, terugsturen of huren. Als een bedrijf ervoor kiest niet te kopen, dan haalt Livingston het systeem kosteloos op. Er hoeft dan ook niets te worden betaald. Willen bedrijven het systeem tijdelijk blijven gebruiken, dan kan het worden gehuurd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-10T15:30:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.