Managed hosting door True

Rely koopt NetWyse voor focus op notarisbranche

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Ict-dienstverlener Rely neemt NetWyse over. Dat is het automatiseringsbedrijf van Netwerk Notarissen. De medewerkers van Netwyse worden toegevoegd aan het notaristeam van Rely. Hiermee wil Rely zijn dienstverlening voor de notarisbranche in Nederland verstevigen.

Door de samenvoeging menen de partijen aanvullende diensten en producten aan te kunnen bieden en kunnen gezamenlijke klanten rekenen op ‘een nog gespecialiseerde dienstverlening vanuit één contactpersoon’.

Rely, opgericht in 2012, ondersteunt de juridische sector bij het beheer van hun it-omgeving. De it-dienstverlener is gespecialiseerd in het notariaat en de advocatuur. Het bedrijf heeft vestigingen in Barneveld en Hilversum en is sinds vorig jaar onderdeel van Claranet Benelux uit het Brabantse Son.

NetWyse verzorgt de automatisering voor notariskantoren en is onderdeel van Netwerk Notarissen. Dit kantoor is gevestigd in Utrecht. 

Partnerschap

Claranet Benelux en Netwerk Notarissen zijn in november 2017 een partnerschap aangegaan. Deze overname verstevigt naar eigen zeggen de samenwerking. Rely wordt namelijk de it-partner voor de ontwikkeling van nieuwe it-toepassingen van Netwerk Notarissen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-16T11:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.