Nederlands platform voor business rules opgericht

Onlangs heeft een groep Nederlandse deskundigen op het vlak van business rules de handen ineen geslagen en een vereniging opgericht met het doel kennis over dit onderwerp te verspreiden en verdiepen.

Silvie Spreeuwenberg, managing partner en senior business consultant bij LibRT, is voorzitter van het oprichtingsbestuur. Dit bestuur bestaat uit zes leden uit de hoek van leveranciers en heeft zich tot taak gesteld eind 2006 te worden vervangen door een bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van de drie groepen waarvoor de vereniging zich inzet: gebruikers, leveranciers en wetenschappers.

Spreeuwenberg benadrukt dat het een onafhankelijke vereniging is en niet gebonden aan enige leverancier. Het Business Rules Platform Nederland, zoals de vereniging heet, gaat bijeenkomsten houden om de kennis over business rules te vergroten en de leden gelegenheid te geven ervaringen uit te wisselen.

Op inhoudelijk vlak gaat het platform nauw samenwerken met de werkgroep Business Rules van het Nederlands Architectuur Forum voor de digitale wereld (NAF).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-07-14T14:42:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.