Managed hosting door True

Nederlands platform voor business rules opgericht

 

Onlangs heeft een groep Nederlandse deskundigen op het vlak van business rules de handen ineen geslagen en een vereniging opgericht met het doel kennis over dit onderwerp te verspreiden en verdiepen.

Silvie Spreeuwenberg, managing partner en senior business consultant bij LibRT, is voorzitter van het oprichtingsbestuur. Dit bestuur bestaat uit zes leden uit de hoek van leveranciers en heeft zich tot taak gesteld eind 2006 te worden vervangen door een bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van de drie groepen waarvoor de vereniging zich inzet: gebruikers, leveranciers en wetenschappers.

Spreeuwenberg benadrukt dat het een onafhankelijke vereniging is en niet gebonden aan enige leverancier. Het Business Rules Platform Nederland, zoals de vereniging heet, gaat bijeenkomsten houden om de kennis over business rules te vergroten en de leden gelegenheid te geven ervaringen uit te wisselen.

Op inhoudelijk vlak gaat het platform nauw samenwerken met de werkgroep Business Rules van het Nederlands Architectuur Forum voor de digitale wereld (NAF).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1628011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×