Product: SPSS verbetert Dimensions 5.0

SPSS, leverancier van analysesoftware, heeft een nieuwe versie uitgegeven van zijn software-suite Dimensions 5.0. De nieuwe mogelijkheden, inclusief Question Wizard, een web-based Reporter en Remote Manager, zorgen voor een hogere respons en een betere toegang tot de respondenten.

De nieuwste versie van SPSS Dimension 5.0 maakt het mogelijk om eenvoudig een krachtig en visueel aantrekkelijk onderzoek te creëren en interactieve resultaten sneller door te spelen naar beslissers binnen de organisatie. Marktonderzoeksbureaus en andere commerciële organisaties gebruiken Dimensions 5.0 om klanten, burgers en werknemers beter te begrijpen. Dit is mogelijk door onderzoeksgegevens beter te verzamelen, interactiviteit met de klant te bewerkstelligen, verkiezingspolls te begeleiden en bevolkingsgegevens te verkrijgen. Dimensions 5.0 omvat het totale Enterprise Feedback Management-proces (EFM) en integreert doorlopend klantinzichten in de zakelijke processen.

Onderzoeken creëren

De nieuwe Question Wizard begeleidt en vereenvoudigt de creatie van onderzoeken door het automatisch genereren en vullen van de vragenlijst. Onderzoeksontwikkelaars worden door het creatieproces geleid via het beantwoorden van een aantal vragen. Dit resulteert in een compleet nieuw onderzoek dat direct bruikbaar is. Dimensions 5.0 verzekert dat onderzoekselementen veilig worden gecentraliseerd in de Predictive Enterprise Repository om duplicatie te minimaliseren. Zo worden onderzoeks- en bedrijfsstandaarden vastgehouden, waaronder de demografische gegevens, productvoorkeuren en ‘tracking'-gegevens.

In Dimensions 5.0 wordt verder het web-bases reporting tool Reporter geïntroduceerd. Daarmee kan de gebruiker snel gegevens publiceren en delen. Zo wordt het eenvoudiger om inzichten te delen binnen de gehele organisatie. Gebruikers kunnen te allen tijde graven in de gegevens om klantfeedback beter te begrijpen, binnen te halen, te behouden en klanten beter te bedienen.
http://www.spss.com/Dimensions/whats_new.htm
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-12T07:55:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.