Lost Boys biedt beeldmateriaal Getty Images

Lost Boys heeft een overeenkomst gesloten met Getty Images voor het afnemen van beeldmateriaal voor klanten van eerstgenoemde.

Met de overeenkomst biedt Lost Boys haar klanten een extra service: zij kunnen voortaan direct in de database van Getty naar beeldmateriaal zoeken voor hun online en offline uitingen. Hiermee worden kosten en tijd bespaard en hebben klanten zelf de mogelijk om een verzameling beeldmateriaal aan te leggen.

Getty Images biedt keuze uit een groot archief van beeld- en filmmateriaal, variërend van nieuws en sport tot in opdracht gemaakt beeldmateriaal van onafhankelijke fotograven.

In eerste instantie zal een aantal bestaande klanten van Lost Boys gebruik gaan maken van de service, voor alle andere klanten is de service binnenkort beschikbaar. Het bedrijf wil langs deze weg haar klanten een nog vollediger en voordeliger aanbod aan diensten bieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik snap de nieuwswaarde niet van dit stukje. De archieven van Getty Images zijn voor iedereen openbaar. Je hoeft niet eens in te loggen op www.gettyimages.com - alleen bij aanschaf van een beeld moet je naam en dergelijke opgeven. en iedereen kan direct met zijn (bedrijfs) credit card afrekenen bij de afname van een of meerdere beelden. Ik gebruik deze gebruiksvriendlijke dienst al jaren, en heb nooit behoefte gehad aan een tussenpersoon (als Lost Boys) die mij zou helpen in het doorzoeken van de beeldbank...

Mvg
Peter Kulche
winmagazine

Tsja, ach, Lost Boys. What's in a name...

BrunoPress is de vertegenwoordiger van GettyImages (editorial) in Nederland. Je kunt de beelden die je bij Getty Images editorial (dus nieuws, sport en entertainment beelden) hebt gevonden bij ons aanvragen en tevens kun je ze ook op onze website vinden www.brunopress.nl
Ons team staat te allen tijde open voor zoekopdrachten en beeldaanvragen.
Voor meer informatie en/ of vragen kun je contact met ons opnemen 0575-591400

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-09T12:17:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.