Prorail benoemt Atos Origin tot BI-partner

Prorail heeft Atos Origin aangetrokken voor het inhuren van extra business intelligence-consultants. Daarvoor heeft de spoorbeheerder een raamcontract met de automatiseerder gesloten. Er waren nog drie andere gegadigden. Prorail verwacht de komende drie jaar behoefte te hebben aan tijdelijke bi-kennis. Het gaat gemiddeld genomen om zo'n tien voltijdsarbeidsplaatsen voor bi-adviseurs per jaar.

Prorail heeft een 'Business Intelligent Competence Center' ingericht dat werkt met de pakketten Iway/Webfocus. De scope van het co-sourcingcontract met Atos Origin heeft betrekking op het inhuren van interim-medewerkers voor deze afdeling. Het gaat naar verwachting om de volgende functies: architect, database administrator, applicatiebeheerder, medior tester, senior tester,  projectleider /manager, medior ontwikkelaar en senior ontwikkelaar/ BI-consultant/ontwerper.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-11T11:26:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.