Groningse dienstverlener zoekt Microsoft-specialisten

VCD levert IT voor zorgstelsel BES-eilanden

De Groningse dienstverlener VCD IT Groep levert en implementeert IT voor een nieuw zorgverzekeringsstelsel in Caribisch Nederland waaronder de eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba vallen, ook beter bekend als de BES-eilanden. Door de grote opdracht zoekt VCD nieuwe medewerkers, vooral Microsoft-specialisten.

Op 1 januari 2011 zijn deze eilanden bijzondere gemeenten van Nederland geworden. Sinds deze wijziging focust het Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op het doorvoeren van verbeteringen in de maatschappelijke structuur van de BES-eilanden. Een van de belangrijke speerpunten hierbij is de invoering van een nieuw zorgverzekeringsstelsel. VCD IT Groep levert en implementeert hiervoor de vereiste IT voor het zorgkantoor. De oplossingen bestaan uit Microsoft oplossingen, business intelligence, finance, workflow en enterprise integration. De feitelijke opdrachtgever van de VCD IT Groep is het Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

VCD IT Groep zal dit project samen met Acsion uitvoeren. Deze Nederlandse ict-dienstverlener heeft eerder ervaring opgedaan met lokale zorg en verzekeringsprocessen op de Antillen. Dit complexe en omvangrijke project gaat binnenkort van start en zal, op basis van een nauwgezette planning en projectuitvoering, na een jaar zijn afgerond, aldus Marcel Nijp, manager Business Development van de VCD IT Groep. 'We sturen dit project aan vanuit Nederland maar zullen uiteraard ook op de BES-eilanden zelf aan de slag gaan met alle betrokkenen teneinde dit traject zo vlekkeloos als mogelijk is te laten verlopen.'

Microsoft

Mede door deze opdracht verwacht de VCD IT Groep de komende jaren flink te groeien. Jack Lenting, lid van de directie van de VCD IT Groep: "Ondanks de kredietcrisis, is het de VCD IT Groep voor de wind gegaan. We hebben de afgelopen jaren veel grote projecten in de zorg, retail, automotive en overige dienstverlening mogen uitvoeren. Ook de vooruitzichten voor de komende jaren zien er goed uit. Daarom verwelkomen we van harte nieuwe collega?s binnen onze organisatie. Zo hebben we vacatures voor Microsoft ontwikkelaars, testers, support specialisten, consultants, accountmanagers en managers."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-17T09:31:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.