VX Company trekt naar Groningen

Het pand van Anchormen in Groningen

Het pand van Anchormen in Groningen

VX Company opent vandaag een vestiging in Noord-Nederland en opereert voortaan vanuit Baarn én Groningen. Het nieuwe kantoor is gehuisvest in het pand van dochteronderneming Anchormen in Groningen. Samen met datamanagementspecialist Anchormen gaat VX Company de eigen dienstverlening verder uitbouwen op het gebied van applicatieontwikkeling en applicatiebeheer.

VX Company Groep (driehonderd medewerkers) is een it-dienstverlener, gespecialiseerd in applicatieontwikkeling, data-analyses, forensische analyse en beheerdiensten. VX Company zegt te groeien in klanten en medewerkers en wil die groei versneld voortzetten in het noorden van Nederland. Het doel is om het aantal medewerkers met vijftig ontwikkelaars en testers te laten toenemen. Die kunnen dan opereren vanuit het kantoor in Groningen.

Algemeen directeur Michel Flens van VX Company: 'Anchormen heeft al lang een sterke basis in Noord-Nederland in data-analyses. Met de uitbreiding met een eigen applicatieontwikkeling en -beheertak in Groningen kunnen we samen verder groeien. We zien veel mogelijkheden op zowel de arbeidsmarkt als commerciële markt in Noord-Nederland. De eerste ontwikkelaars zijn al aangetrokken.'

VX nam medio vorig jaar een meerderheidsbelang van 51 procent in Anchormen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in datamanagement en biedt op de Nederlandse markt diensten aan op het gebied van big data, data science, kunstmatige intelligentie, data-architectuur, ontwikkeling, training en ondersteuning. Anchormen heeft vestigingen in Amsterdam en Groningen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-01T10:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.