Information Builders levert BI-oplossing Plainwater

Analytics

Information Builders heeft de business intelligence (bi)-oplossing van de Haagse startup Plainwater toegevoegd aan het Information Builders Analytics Accelerator-programma. Dit modulaire programma maakt volgens de in Amstelveen gevestigde leverancier gerichte oplossingen voor bedrijven mogelijk.

Tiemen van der Tuijn, partner bij Plainwater: ‘We zien bij klanten een groeiende behoefte aan een compleet, betrouwbaar inzicht op basis van gecombineerde data uit alle onderdelen van de organisatie. Met het Information Builders-platform kunnen we onze klanten snel en gericht helpen. Dat is mogelijk zonder elke keer opnieuw alle onderdelen te hoeven bouwen of het complete systeemlandschap overhoop te halen. Door de modulaire opbouw van Information Builders gebruiken we precies wat we nodig hebben om data te visualiseren, te integreren en te beheren.’

Analyse data-assets

Martijn Möllmann, senior partnermanager EMEA bij Information Builders: ‘De toetreding van Plainwater aan het Information Builders Analytics Accelerator-programma verbreedt de mogelijkheden om onze oplossingen te leveren aan een scala van nieuwe klanten. Elk bedrijf, ongeacht omvang, moet in staat zijn bestaande data-assets te analyseren, zodat het beter geïnformeerde beslissingen kan nemen.’

Information Buillders biedt softwareoplossingen voor business intelligence en analytics. Het bedrijf, in 1975 opgericht, heeft naast het hoofdkantoor in New York vestigingen over de gehele wereld. In Nederland heeft de leverancier een kantoor in Amstelveen.

Het in Den Haag gevestigde Plainwater adviseert bedrijven rondom architectuur, datawarehousing, rapportages en dashboards. Het bedrijf gebruikt hierbij SAP Netweaver, het Information Builders-platform en Microsoft BI, aangevuld met Business Objects-reporting tools. De onderneming is opgericht in 2015.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-26T11:42:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.