Microsoft: versnel data science met pre-built ai

data science business intelligence

Hoe kun je snel starten met ai en machine learning op basis van voorgeprogrammeerde modellen? Daarover vertelt datawetenschapper en cloud-architect Megan Bloemsma van Microsoft tijdens ict-vakbeurs Data & Cloud Expo in de Jaarbeurs.

Wat is ai en machine learning nou eigenlijk? Waar staan we nu? Welke modellen zijn er al ‘out-off-the box’ beschikbaar?

Tijdens de sessie Data science op de cloud, zo versnel je met pre-built AI, vertelt Megan Bloemsma van Microsoft hoe datawetenschappers hun werk kunnen versnellen door voorgeprogrammeerde modellen te gebruiken. Ze gaat in op pre-built ai-toepassingen en geeft voorbeelden uit de praktijk.  

Bloemsma is in haar dagelijkse werk voor Microsoft actief als data scientist en cloud solution architect. In die rol helpt ze bedrijven en organisaties met het creëren van waarde uit data. Ze is gespecialiseerd in advisering over algoritmes en machine learning en deelt graag haar kennis en ervaring met de bezoekers van de ict-vakbeurzen, Data & Cloud Expo en Infosecurity.nl

Bloemsma spreekt donderdag 31 oktober 2019 van 15.00 uur tot 15.45 in theater 4. Schrijf je hier in voor gratis toegang tot de ict-vakbeurszen Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo en het uitgebreide keynoteprogramma.

AI hoofdthema ict-vakbeurzen Jaarbeurs

Het hoofdthema van de vakbeurzen Infosecurity,  Data & Cloud Expo is Artificial Future. Tijdens die beurzen, die 30 en 31 oktober 2019 plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht, gaan meerdere sprekers in op het onderwerp ai.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-24T11:39:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.