Spotler slaat slag met overnames e-mailmarketing

De Rotterdamse Spotler Group, aanbieder van marketingsoftware, heeft Measuremail uit Dordrecht en Tripolis Solutions uit Amsterdam overgenomen. Dit zijn twee serviceverleners op het gebied van e-mailmarketing. De twee aankopen gaan verder onder de naam Tripolis Solutions. In totaal werken er zo'n vijftig man.

De overnames zijn ingegeven door de consolidatie op de markt van e-mailservices en de daarmee samenhangende internationalisering. Door de krachtenbundeling verwacht Spotler in deze markt een sterker blok neer te zetten. Daarnaast moet de fusie leiden tot innovatieve oplossingen op terreinen als artificiële intelligence, datamanagement, automation en transactionele e-mailcommunicatie.

Spotler Group noemt zichzelf een Europees powerhouse op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Het bedrijf zegt zo'n 2.500 klanten in acht Europese landen te ondersteunen die jaarlijks ruim vier miljard berichten verzenden. De groep bestaat uit de onderdelen Spotler Nederland uit Zoetermeer, Spotler UK en Flowmailer (Rotterdam). Daar komt nu dus Tripolis Solutions bij.

Spotler Group wordt in zijn internationale groeiambitie ondersteund door CNBB Venture Partners. In 2016 kocht deze investeerder Bright Marketing Holding, het bedrijf achter de marketingtechbureaus Blinker en Mailplus, een jaar later samengesmolten tot Spotler Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-16T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.