Jury nomineert drie bedrijven voor BI Award

Award

Na een laatste auditieronde zijn thuiszorgorganisatie Buurtzorg Nederland, webwinkelketen Coolblue en financieel dienstverlener De Hypotheekshop door een vakjury genomineerd voor de titel Slimste organisatie van Nederland 2012. Een van de genomineerden ontvangt begin maart de Dutch Business Intelligence Award.

De drie genomineerden onderscheiden zich door de manier waarop zij informatie binnen de organisatie inzetten. Business Intelligence is voor hen een krachtig wapen. De vakjury is onder de indruk van de manier waarop de genomineerden dit wapen hanteren en daarmee klinkende resultaten boeken. Een bijzondere overeenkomst tussen de drie genomineerden is de zeer platte organisatiestructuur, die het mogelijk maakt om sneller te reageren dan concurrenten, doordat informatiegebruik en zelfsturing op het laagste niveau in de organisatie is georganiseerd.

De genomineerden zullen zich op 13 maart 2012 tijdens het Jaarcongres Information Management presenteren. De vakjury maakt die dag de winnaar bekend.

Publieksprijs

In aanloop naar de uitreiking roept de vakjury iedereen op via de website http://www.slimsteorganisatie.nl een stem uit te brengen op hun favoriet. Die stemmen tellen mee bij het vaststellen van de publieksprijs. De winnaar krijgt een taart van een vierkante meter.

De jury

De jury bestaat uit Daan van Beek (Passionned), Johannes van Bentum (Computable), Hans Borgman (Universiteit Leiden), Egbert Dijkstra (DeltIQ Group), Arnoud van Gemeren (Tijdschrift IT Management), Freek Kamst (E.Novation), Leo Kerklaan (Franeker Management Academie), William Mimpen (Ricoh), Egbert Philips (BC Intelligence) en Gerard Struijf (ICSB Marketing en Strategie).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-23T11:29:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.