Arbeidsbureau wijst ontslagaanvragen Aino af

Het regionaal arbeidsbureau in Amersfoort wees begin maart een collectieve ontslagaanvraag voor honderd medewerkers van Aino af. De detacheerder maakte begin december bekend middels een reorganisatie zo'n honderd van de toen ongeveer duizend medewerkers te moeten ontslaan.

Personeelsmanager Bert de Laat wil op dit moment weinig kwijt over de uitspraak van het arbeidsbureau. Volgens hem is maar een klein deel van de ontslagaanvragen door het arbeidsbureau afgewezen. "Met die medewerkers onderhandelen we nu verder. Dat willen met hen persoonlijk doen, en niet via de media." De Laat verwacht dat Aino het half april ook met deze groep eens is over voorwaarden voor het ontslag.
 
Bij de bv Aino werkten begin december zo'n zevenhonderd mensen. De bv telt in totaal zo'n duizend medewerkers. "Hoeveel medewerkers de bv nu nog telt, is een beetje onduidelijk", antwoordt een woordvoerder. "Er vinden intern nogal wat verschuivingen plaats. Het is daarom niet zo dat de bv nu bijvoorbeeld zeshonderd medewerkers telt."
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 15 maart 2002.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-15T00:00:00.000Z Gijs Hillenius
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.