Informatica-opleiding Utrecht bestaat 25 jaar

Oud-studenten, docenten en andere betrokkenen van de informatica-opleiding van de Universiteit Utrecht vieren op 28 februari het 25-jarig bestaan van de studierichting. De universiteit organiseert daartoe een reünie, een symposium en geeft een boek uit.

De opleiding Informatica van de Universiteit Utrecht organiseert op 28 februari een reünie voor iedereen die ooit betrokken is geweest bij de studierichting. Aanleiding voor de reünie is het 25-jarig bestaan van de opleiding informatica.

De opleiding organiseert die dag een symposium. Medewerkers en alumni zullen er spreken over het onderzoek waar ze mee bezig zijn of bezig zijn geweest. Zo vertelt Henk Penning over het synchroniseren van tijd op verschillende computers. Het synchroniseren van computers is lastig. Vooral als uiterste precisie gevraagd wordt, of als het om miljoenen computers gaat.

Mark Overmars, onderzoeker op het gebied van gametechnologie, spreekt op het symposium. Hij vertelt over het onderzoek naar games dat er aan de universiteit gedaan wordt. Daarnaast geeft de informatica-opleiding een boek uit over 25 jaar onderzoek aan de studierichting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Namens het hoofd van het Department, prof. dr. Arno Siebes, willen wij alle oud studenten en oud medewerkers van harte uitnodigen voor deze reunie.

waar : Academie gebouw, Utrecht
wanneer : 28 februari 2009.

details : http://25jaar.cs.uu.nl/

Wij hopen op een gezellige bijeenkomst met heel veel oude bekenden. Als jullie prettige herinneringen hebben aan de tijd in Utrecht en je hebt
zin om te komen, schrijf je dan aub in.

De reunie wordt voorafgegaan door een Symposium en er is gelegenheid deel te nemen aan een diner. Het symposium en het diner zijn gratis voor de medewerkers.
Verder is er een Jubileum Boek met een terugblik op de afgelopen 25 jaar.

Voor een overzicht van de aktiviteiten, inschrijving etc, zie

http://25jaar.cs.uu.nl/

Hopelijk tot ziens op 28 februari!

Ha! Professor Swierstra,

Ik heb u nog als docent gehad voor het vak Functioneel Programmeren, ergens in 2005, denk ik.

Ik hoop u de 28e te zien!

Groeten,

Simon

Vacatures bij Universiteit Utrecht

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-27T11:21:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.