Brunel ICT krijgt nieuwe directeur

Training

De afdeling ict van detacheringbureau Brunel krijgt een nieuwe directeur. Arjan de Vries, nu al werkzaam als directeur van de afdeling engineering, neemt de directeursfunctie van het ict-segment erbij. De huidige ict-directeur Gerjan Mazenier vertrekt naar de Duitse tak van Brunel, om daar leiding te gaan geven. De wijzigingen in de top van detacheerder Brunel zijn geen gevolg van een reorganisatie.

Brunel ICT komt onder nieuwe leiding te staan. Arjan de Vries neemt naast zijn taak als directeur engineering de leiding van het ict-segment van Brunel over. De huidige directeur ict, Gerjan Mazenier, vertrekt naar Duitsland om leiding te geven aan de Duitse tak van Brunel. De wijzigingen kwamen aan het licht naar aanleiding van een gesprek dat De Telegraaf had met bestuursvoorzitter Jan Arie van Barneveld.

Geen reorganisatie

De wijziging op topniveau heeft volgens de woordvoerster niets te maken met een reorganisatie. 'Daar is zelfs helemaal geen sprake van. De herstructurering valt onder de normale bedrijfsvoering. We kunnen ons wel voorstellen dat het zo over komt, maar er wordt bij Brunel niet bezuinigd. De heer Van Barneveld neemt toevallig een paar grote beslissingen kort na elkaar', aldus de voorlichtster.

Naast het vertrek van Mazenier naar Duitsland en de aanstelling van De Vries als leiding ict heeft bestuursvoorzitter Van Barneveld nog wat wijzigingen in het bestuur doorgevoerd. Zo is financieel directeur Erik Meinders op non-actief gesteld en werd de hrm-directrice van Brunel eerder al ontslagen. Ook kreeg de directeur van het segment insurance & banking de leiding over de financiële tak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Super irritant, die HP reclame op deze site

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-07T15:27:00.000Z Nick Kivits
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.