Rosti Mepal ontwerpt broodtrommel voor ICT'er

Fabrikant van kunststof huishoudartikelen Rosti Mepal heeft een extra plat broodtrommeltje ontworpen dat geschikt is om mee te nemen in een laptoptas. De lunchbox is daarmee geschikt voor ict'ers, claimt de fabrikant. De brooddoos biedt ruimte aan vier boterhammen of een salade. Een waterdichte sluiting voorkomt dat er vocht uit de lunch in de tas lekt. De ict-broodtrommel maakt deel uit van de serie Take A Brake en heeft de typeaanduiding Flat. De doos meet 24 bij 17 bij 3 centimeter. Daarmee is het model geschikt voor het voorvak van vrijwel elke laptoptas.

De waterdichte sluiting zorgt er voor dat broodjes vers en crackers knapperig blijven. De broodtrommel TAB Flat is leverbaar in de kleuren aqua, wit en zilver. De doos is te koop bij huishoudwinkels en speciaalzaken. De adviesprijs bedraagt 7,99 euro.

Rosti Mepal is gevestigd in Lochem en is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en distributie van huishoudelijke artikelen.  De onderneming is in 1993 ontstaan uit de samenvoeging van het Nederlandse Mepal en het Deense Rosti. Beide merken dateren uit het begin van de jaren vijftig. Het zwaartepunt van de productie ligt in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Apart dat dit bericht nu pas doorkomt, ik heb de trommel al zeker 1,5 jaar.

Meuh... Bij 925 zijn ze tenminste nog zo sportief onder het artikel te zetten: "En u raadt het al, bovenstaand artikel werd mede mogelijk gemaakt door Rosti Mepal te Lochem."

Leuk die afmetingen ... hoeveel boterhammen kunnen erin? :-)

In verband met de redactionele onafhankelijkheid wordt deze verloot met behulp van een prijsvraag ...

Ik heb hem toch ook al minstens 1,5 jaar. Volgens mij zelfs langer..!? Helaas zijn de zwarte sluitringen afgebroken, er zit nu een elastiek omheen. Er kunnen vijf boterhammen in.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-22T08:25:00.000Z Johannes van Bentum