iSense opent vestiging op Tech Campus

High Tech Campus Eindhoven

Ict-detacheerder iSense opent een nieuwe vestiging in Eindhoven. Het kantoor wordt medio september 2011 geopend op de Tech Campus. Het bedrijf, dat inmiddels 12,5 jaar bestaat, vindt de Tech Campus interessant omdat hier veel ict- en technologiebedrijven gevestigd zijn. Het detacheringsbedrijf voelt zich verplicht om in Eindhoven aanwezig te zijn.

Het in Gouda gestationeerde bedrijf van oprichter Vikram Kapoor is naast ict-bedrijven, ook geïnteresseerd in de eindgebruikers. 'Ook bij hen is er momenteel grote vraag naar goede ict-professionals', zegt salesmanager Linda Fleuren. 'Het is de missie van iSense om het succes en geluk van organisaties te vergroten en dat lukt het best wanneer we dicht op de markt zitten.'

De Indiase vestiging van iSense, Prowareness, is door groei in augustus verhuisd naar een groter kantoorpand. Vikram Kapoor gaat samen met Prowareness-directeur Rahul Sah bekijken of er verdere uitbreidingsmogelijkheden zijn in Engelssprekende landen als Amerika en Singapore. Op dit moment doet Prowareness alleen offshore-projecten met Nederlandse bedrijven.

Mahindra Satyam

De Tech Campus Eindhoven lijkt populair onder bedrijven die offshoren. Zo opende het Indiase Mahindra Satyam er een servicecentrum, Delivery Center geheten. Hoewel zij dit vooral doen om hun grote klant Philips beter te kunnen bedienen, verwacht Mahindra Satyam meer Benelux-organisaties binnen te halen als klant. Raad van Bestuur-voorzitter Vineet Nayyar van Mahindra Satyam: 'Omdat aan de te leveren dienstverlening hogere eisen worden gesteld, is een lokale aanwezigheid voor offshorebedrijven belangrijk geworden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-02T13:18:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.