Sabine Palinckx duikt op bij Solmate Group

Sabine Palinckx is per 1 september 2011 benoemd tot directeur professional services van ict-dienstverlener Solmate Group en wordt lid van het vierkoppig bestuur. Sabine Palinckx verliet begin dit jaar de Nederlandse softwareleverancier Human Inference.

Het bestuur van de Solmate Group bestaat naast Sabine Palinckx uit de oprichters André Remmelzwaan en Gerard Greidanus en commercieel directeur Raymond van Polanen Petel. Sabine Palinckx zal in haar functie verantwoordelijk worden voor het verder uitbouwen van de professional services-tak van Solmate en het waarborgen van de kwaliteit, aldus de directie.

Palinckx heeft inmiddels een lange loopbaan in de softwarebranche. Ze begon haar carrière bij IBM en werkte voor Prophecy en Business Objects waar zij diverse commerciële functies vervulde. Daarna weerkte ze bij Human Interface en vertrok daar begin maart 2011. Voor haar prestaties won zij in 2008 de Computable Award CEO of the year. Na de overname van Business Objects door SAP in 2008 werd Palinckx vice president emea-zuid voor het midden- en kleinbedrijf. Vanaf 2009 was Palinckx ceo bij Human Inference, wat onder haar leiding internationaal uitbreidde en het productaanbod heeft gericht op het leveren van diensten.

Over Solmate Group

Solmate is al meer dan tien jaar actief als dienstverlener en consultant met klanten zoals Unilever, Informa, Corio, MAB, PGGM en MN Services. Solmate onderhoudt softwareoplossingen, licenties en doet implementatie. Solmate heeft kennis van softwaresystemen zoals Coda Financials, SAP Business Objects, SAP BPC en Mendix.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-30T07:59:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.