Eerste ICT-opleider sluit aan bij ICTWaarborg

Icttrainingen.nl heeft zich als eerste ict-opleider aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders. Voor de klanten van Icttrainingen.nl betekent dit dat zij onder meer op extra service kunnen rekenen en ook extra zekerheden krijgen.

Door de aansluiting van Icttrainingen.nl bij ICTWaarborg krijgen hun klanten extra zekerheden. Zo krijgen zij bijvoorbeeld de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg. Ook neemt de brancheorganisatie belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als een aangesloten partner noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt.

Icttrainingen.nl biedt ict-professionals en professionele gebruikers van ict-applicaties online ict-trainingen. Er worden onder andere trainingen aangeboden voor Microsoft, Cisco, Oracle, Microsoft Office, Linux en ict-beveiliging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-09T11:34:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.