Dienstverlener splitst functie op en zoekt nieuwe Nederlandse baas

Seamus Keating verlaat per direct Logica

Benelux-directeur Seamus Keating verlaat om persoonlijke redenen per direct ict-dienstverlener Logica. Hij stopt met de dagelijkse leiding en hij stapt uit de raad van bestuur. Zijn rol als directeur wordt tijdelijk waargenomen door coo Serge Dubrana, totdat er een lokale nieuwe baas voor Nederland is gevonden. Voor België en Luxemburg is inmiddels al een nieuwe ceo aangesteld.

Vanuit de raad van bestuur zal Dubrana permanent Keatings taken voor de Benelux gaan waarnemen. Het directeurschap voor de Benelux wordt dus opgesplitst en Logica gaat nu op zoek naar de juiste kandidaat voor de dagelijkse leiding over Nederland. De dienstverlener oriënteert zich zowel intern als extern.

Seamus Keating volgde Wilbert Kieboom op en is sinds eind 2010 verantwoordelijk voor Logica Benelux. Hij is vooral bezig geweest met het opzetten van het herstructureringsplan dat eind 2011 werd aangekondigd. Logica verwacht op basis van de resultaten in de eerste twee maanden van 2012 dat er dit jaar weer winst wordt gedraaid in de Benelux. Keating kwam in 1999 naar Logica en heeft vooral de rol van cfo vervuld. Het is nog niet bekend wat Keating gaat doen, volgens een woordvoerder zoekt hij nog naar een nieuwe uitdaging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als de levenscyclus van de CEO's van een bedrijf korter is dan die van hun producten of projecten, dan geeft dat te denken voor de klanten en aandeelhouders. Dit is de tweede CEO in korte tijd die stopt en toe is aan een 'nieuwe uitdaging'. Daarna NIX meer gehoord van Kie-boom of Kie-mus. Boom voor vogel, het maakt allemaal niet veel uit blijkbaar:)

Zat er al lang aan te komen dat hij wegmoest. Wie daalt er nu af van cfo naar zetbaas benelux met zeer structurele grote projectproblemen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-04T10:17:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.