Ordina benoemt nieuwe divisiebaas Consulting

ordina

Ordina benoemt Rob Smeets tot managing partner van de divisie Consulting. Smeets richt zich in deze functie op de strategische en tactische leiding van deze divisie. Tevens is hij management consultant bij klanten van Ordina en wordt hij lid van de directieraad. Tot 1 april 2012 werd deze rol ad interim ingevuld door Stépan Breedveld, die zich nu verder op zijn taken als bestuursvoorzitter en ceo van Ordina kan gaan richten.

Smeets heeft ervaring in zowel de consulting-sector, de financiële dienstverlening en de overheidsmarkt. Zo bekleedde hij diverse directie- en managementfuncties bij de Rabobank en de politie en adviseerde hij diverse overheidsorganisaties. Bij Ordina werkte Smeets voorheen als management consultant en partner van de unit Finance Consulting, waar hij onder meer diverse grootbanken adviseerde over managementaspecten en strategie.

De divisie Consulting implementeert strategie en beleid in bedrijfsprocessen en ict op basis van diepgaande kennis van de Nederlandse markt en wet- en regelgeving. Consulting heeft markspecialisaties in de publieke markt , financiën en industrie en competence centers op het gebied van businessarchitectuur, klantervaring, business process management, beveiliging en risicobeheer en supply chain management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-04T10:41:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.