Brainport helpt ICT-startup aan succes

Brainport Regio Eindhoven daagt ict-gerelateerde startups uit om deel te nemen aan de BrainFrame-competitie. Hierin verwerven zij extra aandacht en ondersteuning om hun succesfactor te vergroten. Zij leren om een grote klant binnen te halen en krijgen tips van ervaren ict-ondernemers voor bijvoorbeeld het opbouwen van een netwerk.

De meeste innovatie komt volgens branchevereniging ICT~Office voort uit startende en snelgroeiende bedrijven en 70 procent van de innovaties is ict-gerelateerd. Ook hebben jonge ict-ondernemers behoefte aan ondersteuning in de eerste jaren van hun bestaan. BrainFrame moet ervoor zorgen dat startende ict-gerelateerde bedrijven snel en succesvol doorgroeien. Hiertoe is de website www.plugingetconnected.com in het leven geroepen.

BrainFrame top10

Op 8 juni 2012 vindt in Twinning Centre (het ict-bedrijfsverzamelgebouw op het TU Eindhoven-terrein) vanaf 17.00 uur een borrel plaats voor iedereen die meer wil weten over BrainFrame. Ondernemers kunnen zich er ook direct inschrijven om deel te nemen aan de competitie. De inschrijving sluit op 19 juni. Een jury beoordeelt vervolgens welke bedrijven mogen pitchen op 30 juni. Uit een shortlist van 25 bedrijven kiest de jury de tien beste bedrijven. Zij krijgen de 'BrainFrame top10-status' en ondersteuning bij de verdere ontwikkeling van hun bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-05T17:21:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.