ICT-opleider Compu’Train staat opnieuw te koop

Moedermaatschappij NCOI van ict-opleiders Compu'Train, Twice en Broekhuis heeft zichzelf te koop gezet voor een bedrag van circa driehonderd miljoen euro. Dat meldt De Telegraaf op basis van bronnen in de financiële wereld. Het bedrijf heeft zakenbank Oyens en Van Eeghen in de arm genomen om de verkoop te begeleiden.

Het zakelijke opleidingenbedrijf NCOI nam in juli 2011 de ict-opleiders Compu'Train en Twice over. De twee bedrijven werden als zelfstandige dochters door NCOI voortgezet. In januari van 2012 kocht Compu'Train branchegenoot Broekhuis Training Groep. Ook Broekhuis bleef als zelfstandig bedrijf bestaan.

Door de recente overnames van de ict-opleiders is de omzet van de bedrijfsopleider gegroeid tot boven honderd miljoen euro. De bruto jaarwinst ligt op zo'n dertig miljoen euro.

NCOI

NCOI is opgericht door Robert van Zanten, die volgens de bronnen van De Telegraaf bij verkoop een belang in zijn bedrijf wil houden. Het bedrijf biedt werk aan 1100 freelance docenten en vierhonderd vaste medewerkers. De opleider verzorgt zo'n negenhonderd mbo-, bachelor-, masteropleidingen en trainingen.

Bij NCOI was op het moment van het verschijnen van dit bericht niemand bereikbaar voor commentaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-07T11:58:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.