KPN-directeur gaat Logica Nederland leiden

Directeur Zakelijke Markt bij ict-leverancier KPN Ron de Mos wordt de nieuwe baas van de Nederlandse activiteiten van ict-dienstverlener Logica. Hij volgt daarmee Seamus Keating op, die begin april 2012 onverwacht als directeur opstapte. De Mos krijgt officieel de titel senior vice president en general manager Logica Nederland mee. Hij heeft ook al functies bij IBM en Inter Access vervuld.

Eind 2010 verliet Wilbert Kieboom Logica en werd hij opgevolgd door Seamus Keating. Nog geen anderhalf jaar later hield Keating het om persoonlijke redenen alweer voor gezien bij Logica. Hij heeft zich vooral bezighouden met het opzetten van het herstructureringsplan dat eind 2011 werd aangekondigd. Logica werd onlangs overgenomen door het Canadese CGI. De aandeelhouders zijn inmiddels akkoord met het overnamebod van 2,1 miljard euro.

Ook KPN heeft moeite zijn directeuren vast te houden. Ron de Mos gaf pas sinds begin 2011 leiding aan het onderdeel Zakelijke Markt bij KPN. Zijn aanstelling was onderdeel van een heuse stoelendans bij KPN, Een vergelijkbare stoelendans vond ook al exact een jaar eerder plaats, toen bestuurslid Stan Miller opstapte. Meest opvallende personen die KPN de rug toekeerde sinds het aantreden van de nieuwe ceo Eelco Blok, zijn Erik van der Meijden, die werd opgevolgd door Steven van Schilfgaarde, en Carla Smits-Nusteling. Zij werd vervangen door Joost Farwerck.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als Ron de Mos is opgevoed en gevormd door heren als Wim Dik en Ad Scheepbouwer heb ik er alle vertrouwen in, en zou wel een paar aandelen durven kopen. Succes Ron.

Welkom Ron. Wat gaat u doen aan die hoge salariëring van de managers? Terwijl de consultanten (de kapitaal van het bedrijf) aanzienlijk minder verdienen.

@Fred, je snapt het nog steeds niet. Wat ga JIJ er aan doen. Wil je meer verdienen, zorgb dat mensen jou meer willen betalen. Neem controle over jouw eigen toekomst.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-13T08:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.