NVAO accrediteert IT-auditing-opleiding TiasNimbas

Certificaat

Het Executive Master-programma IT-auditing van TiasNimbas Business School is officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Hiermee voldoet het it-auditing-programma nu officieel - volgens eigen zeggen als enige in Nederland - aan de door de NVAO gestelde criteria voor Master of Science en kan een TiasNimbas-afgestudeerde ervoor kiezen de internationaal erkende MSc-titel te voeren.

De inhoudelijke verantwoordelijkheid van de opleiding is in handen van prof. dr. R.G.A. Fijneman RA RE, die samen met een team van hoofddocenten en in nauwe samenwerking met de faculteit van Universiteit van Tilburg, blijvend invulling geeft aan de wetenschappelijke verankering van de opleiding. TiasNimbas Business School is de business-school van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit  Eindhoven.

Transparantie

It-auditing is een discipline die zich oorspronkelijk in de praktijk heeft ontwikkeld, maar inmiddels is ingebed in internationaal wetenschappelijk onderzoek. ‘We besteden aandacht aan wetenschappelijk onderzoek toegepast op concreet voorkomende it-auditing-dilemma's en aan internationale it-auditing-onderzoeksresultaten', zegt professor Fijneman. ‘Deelnemers zijn hierdoor beter onderlegd om niet alleen concrete it-audit-werkzaamheden uit te voeren, maar ook om de juistheid van gekozen methodes te analyseren en hierover verantwoording af te leggen. Dit maakt de it-auditor tot een betere gesprekspartner, niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook richting de maatschappij. Deze versterking past uitstekend in de behoefte aan meer transparantie.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-14T12:47:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.