Rijk organiseert leveranciersdag

Dit artikel delen:

Op 27 november 2012 organiseert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag de vierde Leveranciersdag van het Rijk. De middag is bedoeld om leveranciers bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering van het Rijk. Een van de presentaties gaat over de ict-infrastructuur en onderliggende strategie over de inrichting van de digitale informatiehuishouding van het Rijk.

De bijeenkomst bestaat uit twee inleidingen en vier werkgroepsessies. Jaap Uijlenbroek, directeur-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk, trapt af met de grote lijnen van het beleid. Siep Eilander, directeur Faciliteiten, Huisvesting en Inkoop Rijk, houdt daarna een verhaal over het inkoopbeleid.

Daarna zijn er vier interactieve deelsessies met als thema's personeelsbeleid, informatiseringsstrategie, huisvesting en inkoopsamenwerking.

Aanmelden kan via de website Bzkleveranciersbijeenkomst.nl. Vol is vol. De presentaties en verslagen van de bijeenkomst en deelsessies worden na afloop gepubliceerd op Rijksoverheid.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-26T09:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.