Global Knowledge biedt training via partnerportal

Training

It-opleider Global Knowledge komt met zijn Partner Educatie Portal die it-resellers, distributeurs en consultancyorganisaties in staat stelt om cursussen van Global Knowledge aan te bieden aan eigen klanten. Hierdoor kunnen partners de dienstverlening naar hun klanten vergroten door cursussen en certificeringstrajecten naast de bestaande kernactiviteiten mee te verkopen zonder de noodzaak te hoeven investeren in specifieke opleidingskennis.

Een partner van Global Knowledge krijgt met de Partner Educatie Portal een website ter beschikking die het zijn eigen klanten kan aanbieden om cursussen uit het open rooster van Global Knowledge te boeken. De eerste partners die gebruik maken van de Partner Educatie Portal van Global Knowledge zijn Comstor, ResultaatGroep, StorageStreet en SLTN. Global Knowledge geeft Microsoft-, Cisco-, VMware-, Citrix-, Itil- en Prince2-trainingen en heeft in Nederland vestigingen in Nieuwegein (hoofdkantoor), Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

‘We zien dat bedrijven die it-diensten aanbieden opleidingen vaak niet meenemen in het voorstel naar klanten’, zegt Dick Goettsch, marketing en business development manager Benelux bij Global Knowledge. ‘De klanten moeten vervolgens zelf op zoek naar een partij die hen de vereiste kennis kan leveren. Met de Partner Educatie Portal krijgt een it-reseller, distributeur en consultancyorganisatie een instrument ter beschikking waarmee de partner zonder zelf te investeren, it-opleidingen en ook management- en vaardigheidstrainingen kan aanbieden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-29T09:33:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.