Shell selecteert ook Centric voor inhuur

Oliemaatschappij Shell heeft ict-dienstverlener Centric geselecteerd voor het inhuren van ict- en niet-ict-specialisten. Centric is een van de zes leveranciers van Shell voor deze dienstverlening, eerder waren Atos en IT-Staffing al geselecteerd. De mantelovereenkomst heeft een looptijd van drie jaar.

Centric werkt al vijftien jaar samen met Shell. Zo leveren ze diensten op de gebieden accounting en finance, hr en projectmanagement en niet-it en niet-technisch. In het nieuwe contract wordt Centric ook ingezet voor de gebieden it, informatiebeheer, procurement, klantenservice, communicatie en marketing.

Atos en IT-Staffing

Eerder sloot Shell al een mantelovereenkomst met Atos en IT-Staffing voor it-dienstverlening en inhuur Shell wil het aantal voorkeurleveranciers terugbrengen van achttien naar zes. Shell wil met het terugdringen van het aantal partners de aansturing vergemakkelijken en de inhuurkosten omlaag brengen. Atos en IT-Staffing werkten ook al voor Shell. Wie de andere drie partijen zijn voor de inhuur is vooralsnog niet bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-02T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.