CA-managers leiden groei Israëlisch Comsec

Henk van der Heijden, managing director a.i. Comsec Nederland

De van oorsprong Israëlische beveiligingsleverancier Comsec Cyber & Information Security Group wil de komende jaren de activiteiten in Nederland flink uitbreiden. Om die doelstelling in goede banen te leiden, zijn twee oud-CA-Technologies-gedienden aangesteld als externe adviseur en sales-directeur voor de Benelux. Henk van der Heijden, vervult sinds 1 januari 2014 de functie van managing director a.i. Arnoud Hablous is in dienst gekomen als sales-directeur Benelux.

Van der Heijden werkte tot eind 2013 als vp security Emea voor CA Technologies. Hij wordt nu als extern adviseur ingehuurd (managementbureau Techarbor) en vervult sinds 1 januari 2014 de functie van managing director a.i. Zijn vijfentwintigjarige werkervaring in ict, beveiliging, verkoop en dienstverlening moet bijdragen om Comsec in Nederland op de kaart te zetten.

Arnoud Hablous in dienst getreden als sales directeur Benelux. Hablous was in het verleden werkzaam als directeur zakelijke markt bij CA Technologies en was country manager bij Trend Micro Nederland. Hij heeft bijna twintig jaar ervaring met de verkoop van security-oplsossingen in de Nederlandse markt.

Comsec heeft een vestiging in Capelle aan den IJssel en telt nu zes medewerkers. Dan aantal moet de komende jaren flink gaan groeien. Het bedrijf zoekt vooral ervaren beveiligingsexperts die de Nederlandse markt kennen.

Ethical Hacking

Comsec telt zo'n 140 security professionals wereldwijd die zich richten op advies voor de beveiliging van de ict-infrastructuur van grote bedrijven. Het bedrijf richt zich ondermeer op 'ethical hacking' waarbij beveiligingsexperts de beveiliging van grote bedrijven testen door te proberen om deze binnen te dringen en zo de risico's in kaart brengen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-10T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.